Frukost- & Lunchkock sökes

Vi söker dig som vill jobba med oss som
Frukost- & Lunchkock
vikariat fyra månader

Vi söker just nu dig som vill jobba som frukost- och lunchkock hos oss fem dagar i veckan; måndag - fredag, med start omgående.

Om Hotell Åre Fjällsätra
Åre fjällsätra är ett personlig hotell med 41 rum som drivs i en inspirerande entreprenörsanda. Vi på Åre Fjällsätra är måna om vår arbetsplats och vi vill skapa en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. Vi värdesätter egna initiativ, teamwork, öppenhet och ärlighet. Tillsammmans levererar vi en personlig och unik vistelse för våra gäster. Hotellet har 41 rum med totalt 92 bäddar. Vi arrangerar även event som konferenser, bröllop och andra fester hos oss.


Rollens titel
Frukost- & Lunchkock

Rollens omfattning och arbetstider
Tjänsten är ett vikariat från 1 mars - 31 juli. Arbetstiderna är måndag - fredag kl 07 - 14:00. I din roll samarbetar du även med vår kökschef som ansvarar för kvällsrestaurangen. Det kan även innebära extra uppdrag till event och privata arrangemang.

Rollens innebörd
Som frukost- och lunchkock i restaurangen på Hotell Åre Fjällsätra har du direktkontakt med både hotellets gäster samt externa matgäster. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda och planera lunchmenyn i samråd med kökschef Peter.

Du ansvarar för frukost och lunch i samarbete med kollegor.

Tjänsten passar dig som har erfarenhet från kock-yrket och tycker att det är kul att jobba med ett mindre team där dina insatser ger resultat direkt.

Du talar svenska och engelska obehindrat och har lätt att anpassa dig samt är noggrann.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt på din personliga lämplighet och att du är en teamplayer. Det är också viktigt att du har erfarenhet från yrket och känner dig trygg i det.

Motivera väl i din ansökan varför du skulle passa i rollen- både personligt och erfarenhetsmässigt.

Övrig infromation
Start: 1 mars
Omfattning: Vikariat 4 månader
Placering: Hotell Åre Fjällsätra, Undersåker
Lönetyp: Timlön 


Maila eller ring info@fjallsatra.com

Telefon: 0647 - 305 05


Ansök nu

Dela denna sida